De 5 voordelen bij Auto Wassen Zonder Water

De 5 voordelen bij Auto Wassen Zonder Water

De 5 voordelen bij Auto Wassen Zonder Water

De 5 voordelen bij Auto Wassen Zonder Water

Geplaatst op 18-3-2019 door Winston
Winston’s Eco Wash, Auto Wassen Zonder Water

Je auto wassen zonder water te gebruiken? Kan dat echt?
Ja dat kan, al jaren heb ik dit gedaan op voertuigen met een waarde van een gemiddeld huis in Nederland, dus ik ben zeker van mijn zaak.
En tegenwoordig zijn de producten zo goed dat juist duurdere voertuigen alleen maar met dit soort producten worden gereinigd. Nu breng ik mijn eigen product voor de Nederlandse markt met een zacht prijsje, zodat ook u gewoon thuis of in een garage waar je normaal geen water mag gebruiken, je auto kan wassen en beschermende wax laag.

Wassen mét water
Hoe het meestal gaat: je wast je auto voor de deur of in de wasstraat, hierbij verlies je veel, water, tijd en zweet. Als de auto schoon is, moet je weer terug naar huis en voordat je thuis bent heb je alweer een dun laagje stof erop. En was je al thuis, dan heb je de nodige rommel en vuiligheid op de grond die je nog moet opruimen.

Wassen zónder water
Je auto wassen met Winston’s Eco Wash gaat zo: je hebt de Rose, Groene of Paarse Spul in een sproeiflacon en sprayt deze op de auto. Met een microvezeldoek verspreid je de vloeistof over de lak, terwijl je met dezelfde beweging het meeste vuil wegveegt. Tot slot wrijf je de boel af met een tweede schone microvezeldoek. Het vuil is weg - het heeft losgelaten en is weggeveegd - en wat overblijft is een glanzend waslaagje. Je bent ongeveer dertig minuten bezig geweest, zonder een grote inspanning te hoeven verrichten.

De 5 voordelen van je auto wassen zonder water

1 Milieuvriendelijk
Huidige schoonmaakmiddelen zoals auto shampoos bevatten giftige stoffen die via het waswater in de natuur terecht komen. Daarnaast verbruik je bij jou thuis -als je geen gebruik maakt van de tuinslang- voor de deur al gauw 50 tot 80 liter water, terwijl er in de wasstraat 150 tot 200 liter doorheen gaat. Met Winston’s Eco Wash heb je helemaal geen water meer nodig. Winston’s Eco Wash is 100% milieuvriendelijk; de vloeistof is volledig biologisch afbreekbaar. Deze manier van auto wassen zonder water is 100% milieu vriendelijk en ook voor je portemonnee.
 
2 Locatie
Wanneer je niet langer afhankelijk bent van een wateraansluiting, kun je in principe je auto wassen waar je maar wilt. In een garage, een park of gewoon bij de winkelcentrum terwijl je op je winkelende vrouw wacht. Dit is zeker handig voor het schoonmaken van klassiekers die niet naar buiten gereden mogen worden. En ook op bijvoorbeeld een bijeenkomst voor oldtimers kun je de auto nog snel van een goede schoonmaakbeurt voorzien. In dit geval is Winston’s Eco Wash de ideale oplossing.

3 Minder hard werken
Dat je minder hard hoeft te werken is ook zeker waar. Sommigen zijn bij het wassen anno nu binnen enkele minuten klaar en halen slechts een simpel sopje over de lak, terwijl anderen er een heel dagje uit van maken en de hele auto binnenstebuiten keren. Feit blijft dat je met Winston’s Eco Wash niet hard en lang hoeft te boenen voor een goed resultaat. Door de toegepaste van Nanotechnologie raakt het vuil makkelijk los.

4 Voordeliger
Per schoonmaakbeurt ben je per auto ongeveer 2 a 3 euro kwijt. Zeker als je Winston’s Eco Wash vaker op je voortuig hebt toegepast zal het makkelijker schoon te maken zijn en (nog) langer schoon blijven, omdat de beschermende waslaag zijn werk doet bovenop de waslaag van de vorige keer. De prijs van de vloeistof varieert van 17 tot 23 euro. Het voordeel zit hem ook in de besparing op onder andere water, conventionele schoonmaakmiddelen en de brandstofkosten die een ritje naar de wasstraat met zich meebrengt.

5 Schoner
Tot slot zorgt Winston’s Eco Wash dankzij de toegepaste Nanotechnologie voor een schoner resultaat. Anders dan bij de traditionele was methode wrijf je het vuil niet dieper in de poriën van de lak. Nee, de 'kleine deeltjes' in Winston’s Eco Wash tilt als het ware het vuil op van de oppervlakte en de waxlaag vult de poriën op, zonder hard te hoeven boenen. Het resultaat is ook schitterend: de lak glanst mooi en er is geen krasje te zien.

Krassen?
Een vuile auto te lijf gaan met een doek; de meesten onder ons zien daar, met het oog op het ontstaan van lelijke krassen, toch liever vanaf. Vooral zand kan de nodige schade aanrichten. Met Winston’s Eco Wash hoef je hier niet bang voor te zijn. Het vuil zal dusdanig loslaten dat het ontstaan van krassen voorkomen zal worden. Daarbij heb je de optimale bescherming door de aanwezigheid van de natuurlijke Carnauba wax.

ReactiesLet op: HTML wordt niet vertaald!