Over ons

Winston´s Eco Wash

Winston is een bekende figuur als het gaat om verzorging van luxe auto´s in Marbella en omgeving. Zijn avontuur begon middels het vertrek naar deze Zuid-Spaanse stad samen met zijn jonge gezin en daar een nieuw bestaan opbouwde…en wat voor één!

Marbella staat bekend om zijn rijke jet set inwoners vanuit heel Europa en daarbuiten met natuurlijk de daarbij behorende luxe auto´s zoals Ferrari, Lamborghini, Bentley en Winston´s favoriet de Rolls Royce.

In 2008 begonnen man en vrouw samen bij Ferrari en Pagani Zonda handelaar Mario Guarnieri Marbella en Malaga met het onderhouden van alle voertuigen in diens showroom. Met Groen Spul, het meest verkochte item uit onze webwinkel, zorgde zij niet alleen voor een schoon maar ook met een met Carnauba Wax afgewerkte beschermlaag op ruim 40 van dit soort bolides.

Al snel stonden zijn vrouw en hij bekend om de vele auto’s uit het hogere segment waar zij als koppel aan werkte. Hierdoor voelde men meteen aan dat zij niet alleen vertrouwelijk met hun eigendommen van vaak meer dan een half miljoen werd omgegaan, maar ook nog een heel goed product en service aanboden.

Hierdoor hebben de eigenaren van een groot winkelcentrum hun benadert met de mogelijkheid een autopoets service te plaatsen op hun privé parkeerterrein. Deze stond er binnen de kortste keren met groot succes en is momenteel ruim 10 jaar actief.

De auto wassen zonder water van Winston´s Eco Wash zijn 100% milieu vriendelijk en zelfs nog een beetje meer dan 100. Hoe kan dat? Allereerst het product zelf dat bestaat uit componenten die uit de natuur te halen zijn zoals de bekende Carnauba-was (Copernicia prunifera-palmboom die alleen in Noordoost-Brazilië voorkomt). Verder is het water waarmee het word vermengd, afkomstig uit de stromingen van aftakkingen van de bekende bergketen La Concha die Marbella omringen, welke met behulp van Nanotechnologie het eindproduct vormen. Dit is ook de rede van de afbeelding van deze berg op het label van de plastic flessen.

Door de contacten in de auto transport die Winston heeft vanwege zijn Spaanse onderneming word dit natuurlijke water pas vervoert als er ruimte over is in bij deze transporteurs, waardoor er voor het voeren hiervan 0,0% extra transportvervuiling in de lucht komt.

Tot slot zijn de flessen en label van recyclebaar materiaal en wordt er per verkocht product een bijdrage geleverd aan PlasticWhale. PlasticWhale is een Nederlandse organisatie die als enige ter wereld letterlijk plastic afval uit de Nederlandse wateren vist. Vandaar dat stuk meerwaarde voor natuur en milieu.

Middels de Nederlandse webshop bieden wij ons eigen product nu aan tegen de scherpste prijzen en zijn wij als enige met in Made In Holland eindproduct.

Lang verhaal, maar mocht u toch nog meer willen weten schroom dan niet en mail ons gerust via: info@WinstonsEcoWash.com.